Wij zijn Robert en Aster Storm en wonen in Bergschenhoek, onder de rook van Rotterdam. In het dagelijks leven hebben wij alletwee een leuke baan, Robert werkt bij de Hogeschool Rotterdam en Aster werkt in de Apotheek Bergschenhoek.

Robert heeft als handler met Andor op alle grote shows successen behaald en is jarenlang actief geweest als pakwerker. Aster traint nu met veel plezier met Kae, onze Dobermann teef obedience en met Diva, onze Dalmatier teef agility. Daarnaast volgt zij de opleiding tot kynologisch instructeur bij Edupet, afronding in 2024.

Al zo’n 30 jaar besmet met het Dobermann virus, als huishond, als trainingsmaat en als showhond geeft ons enorm veel kennis van het ras. De Dalmatier is pas kort in ons leven als tweede ras, wij worden daarbij enorm geholpen door Erna en Luce van de welbekende kennel Namara’s en door Janine van de kennel Southern Spots, Diva is afkomstig van Janine. Wij volgden diverse opleidingen en cursussen op kynologisch gebied (o.a. Kynologische Kennis 1, Kynologische Kennis 2, cursus Elementaire Exterieur en Bewegingsleer en de pakwerkers cursus). Regelmatig bezoeken wij workshops over gezondheid, gedrag en trainingsmethoden. Robert is een van de oprichters van de Nederlandse Dobermann Club en tevens lid van de kynologische commissie van de Dalmatier Club Nederland.

Als wij een nest aankondiging hebben kun je er vanuit gaan dat de ouderdieren zorgvuldig zijn uitgekozen, daarnaast hebben wij het voordeel dat wij de honden veelal zelf tot meerdere generaties terug kennen. Wij dragen graag onze liefde voor het ras uit, bel ons gerust voor meer informatie.