Joey

Joey

Voluit heet onze jongste aanwinst Andor Absolut's Endless Energy, maar we noemen haar Joey.


Joey verenigt in haar stamboom het beste op het gebied van gezondheid en karakter. Niet voor niets hebben wij uit dit laatste nest van Bebe zelf weer een teefje voor de toekomst aangehouden. In BeBe kwamen de bloedlijnen van al mijn geliefde honden samen! Zo is zij niet alleen aan moeders kant (RM Helina Harisma)  kleinkind van Andor en Caressa, maar aan vaders kant (RM Izedin Ivin "Enzo") ook nog kleinkind van Baby en zelfs achterkleinkind van Andor.


Gecombineerd met Noxx van de Donauhoeve en zijn voorouders kunnen we op een lange historie terugzien van niet alleen prijswinnende en karaktervolle honden, maar bovenal een gezonde bloedlijn met veel lang levende honden > 10 jaar is geen uitzondering!


Joey doet het goed op de puppy cursus en vervolgcursus en heeft ook al succesvol haar eerste stapjes op showgebied gezet. Tijdens de Internationale Hondenshow in Rotterdam, Ahoy werd zij Beste Puppy bij de Dobermanns en in de erering uiteindelijk een mooie 6e plaats tussen de 35 pupjes van alle rassen.


Aster heeft met Joey bij Hond op School de puppy en vervolgcursussen gedaan en inmiddels heeft Joey ook haar VZH/BH (Verkeers Zekere Hond) certificaat binnen! In november 2017 heeft Joey dat VZH certificaat behaald onder het toeziend oog van de keurmeester Frans Jansen. Dit certificaat geeft niet alleen aan dat Joey prima luistert, maar ook een sociale hond is.


Een indruk van haar VZH examen:

Qua gezondheidsonderzoeken hebben we de volgende certificaten al gekregen, Joey is:

HD A (HD vrij) gecertificeerd door de Raad van Beheer

vWD vrij DNA test

Dd dilute factor DNA test

DCM negatief (DCM vrij voor de genen die daarvoor bekend zijn) DNA test

PHTVL/PHPV vrij als pupje